Selecció i implantació ERP en RCRacing


Control de producció, gestió de qualitat i reducció contínua de costos en RCRacing.

Octubre de 2004. RCRacing firma amb midgard la implantació del sistema integrat de gestió empresarial (ERP) per a controlar la seva producció, gestionar i controlar la qualitat, i implantar les metodologies i eines necessàries per aconseguir la reducció continua de costos.

RCRacing va confiar en l'avançada metodologia i contrastada experiència de midgard per aconseguir un control del seu sistema productiu, i poder així implantar eines i metodologies que permeten reduir els costos any rere any.

Després d'haver realitzat el diagnòstic de necessitats i oportunitats de millora de midgard, metodologia homologada i subvencionada per la Generalitat de Catalunya, RCRacing va poder conèixer el producte informàtic del mercat que millor s'adaptava a sus necessitats i pressupost.
Valentín Ribero, director de l'empresa, va expressar:

"El nou sistema ens permet conèixer amb exactitut el preu de cada una de les peces fabricades, els recursos necessàrs per afrontar la demanda, buscar els processos susceptibles de millora i reduir el seu cost"

"Veníem d'un gran fracàs amb la qual semblava ser la millor empresa d'informática i no ens la podíem jugar..."

"Midgard ens ho va posar molt fàcil i clar, i fins i tot es van ocupar de buscar les ajudes econòmiques per poder dur a terme el projecte..."

Control de presència mitjaçant empremta dactilar a REFISA i TRADINSA